Γιατί να προτιμάτε τα ασετόν με βάση το λάδι

 

Τα όμορφα νύχια είναι πλέον αξεσουάρ που προσδίδει πολλούς πόντους στην εμφάνιση της γυναίκας. Έντονα χρώματα, ημιμόνικα βερνίκια, τρουκς αλλά και εντυπωσιακά τεχνητά νύχια έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητα μας και δεν είναι πια υπερθέαμα για πασαρέλα.

Όμως όταν έρθει η ώρα να αποχωριστούμε το αγαπημένο μας κόκκινο βερνίκι ή να το έντονο μαύρο χρώμα, είστε σίγουρες ότι φροντίζετε αρκετά για τα νύχια σας?

 

Τα βερνίκια, περιέχουν χημικά που εξασφαλίζουν το ομοιόμορφο και εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα. Ωστόσο, λόγω αυτών των χημικών, τα νύχια μας ταλαιπωρούνται. Η κερατίνη του νυχιού φθείρεται και ευαισθητοποιείται. Γεγονός που γίνεται ακόμα χειρότερο με την χρήση του ασετόν.
Το ασετόν απομακρύνει μαζί με το βερνίκι και τα καλά έλαια του νυχιού, που είναι υπεύθυνα για την προστασία του, με αποτέλεσμα να τα ξεραίνει και να βλάπτει τα πετσάκια και την γύρω επιδερμίδα. Πως μπορούμε λοιπόν να προστατεύσουμε όσο είναι εφικτό τα νύχια μας από την επιπλέον ταλαιπωρία?
Η χρήση πλούσιας και θρεπτικής κρέμας πριν και μετά την χρήση του ξεβαφτικού είναι αδιαμφισβήτητη ωστόσο και το ίδιο το ασετόν μπορεί να βοηθήσει. Στο εμπόριο, κυκλοφορούν ασετόν εμπλουτισμένα με λάδι για βαθιά θρέψη και προστασία του νυχιού.
Οι θρεπτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου γνωστές. Βαθιά ενυδάτωση, ενδυνάμωση και προστασία. Προσθέστε τώρα τις μαλακτικές του ιδιότητες, την βαθιά θρέψη και την άμεση επανόρθωση και θα καταλάβετε γιατί ένα ασετόν με λάδι μπορεί να κάνει την διαφορά στον αποχρωματισμό των νυχιών σας.

Μην ξεχνάτε ωστόσο ότι τα νύχια σας θα πρέπει να είναι στεγνά και καθαρά πριν την εφαρμογή βάσης και βερνικιού. Οπότε καλό θα ήταν, ύστερα από την χρήση του ασετόν και της ενυδατικής, να πλύνετε και να στεγνώσετε καλά τα χέρια σας. Αφήστε την κρέμα να απορροφηθεί πλήρως και χρησιμοποιείστε ένα σαπούνι με μαλακτικούς παράγοντες.

Η agPharm σας προτείνει για την περιποίηση των νυχιών σας το AG Ασετόν με λάδι που μπορείτε να βρείτε εδώ και την AG calendula κρέμα για βαθιά ενυδάτωση που μπορείτε να βρείτε εδώ.